PROFILI I KOMPANISE

HISTORIKU I KOMPANISE MABB GROUP SHPK.

NNPTSH. MABB u themelua në vitin 2001 si ndërmarrje private, me seli ne Gjilan -Kosove

 • Në fillim u muar me projektimin dhe ekzekutimin e punimeve të objekteve të vogla si:
 • Shtëpi individuale
 • Objektet e biznesit rezident
 • Oborre rregullimi
 • Rinovimi i objekteve të ndryshme.
 • Ne fillimisht kemi punësuar tre inxhinierë, dhe disa punëtor. Gjatë viteve ndërmarrja është konsoliduar dhe gjithashtu ka bërë serioze dhe lehtësira me kapacitete më të mëdha. Kjo ndërmarrje merret kryesisht nga ndërtimi dhe objektet e biznesit. Në ndërkohë ai ka punuar edhe me lehtësira të mëdha publike në sektorin privat si dhe në atë shtet.
 • Punime të rëndësishme dhe sasi të mëdha janë kryer pas vitit 2004 dhe zhvillimi më i shpejtë pas vitit 2007. Ndërmarrja ka pasur një zhvillim të shpejtë dhe profilizim në punime specifike.
 • Në këtë kohë ata kanë filluar tendencat e zhvillimit dhe profilizimin e ndërmarrjes për të kryer punë speciale me përgjegjësi të plotë. Ndërmarrja është e specializuar në punime të tilla si:
 • Hidroizolime .
 • Punimet në ndërtimin e dyshemeve.
 • Të gjitha me ndërmarrjen kryen punë të tjera të specializuara në fusha
 • Ndërtimet infrastrukturore.
 • Kompania formoi Byronë, e specializuar për projektimin dhe sistemin e projektimit inxhinierik për organizimin dhe mbikëqyrjen e projekteve. Tani ndërmarrja është e aftë të hartojë dhe ekzekutojë lehtësira serioze në vend, por edhe jashtë saj.

Emri i biznesit: “MABB GROUP”  SHPK , Lloji i biznesit: Shoqëria me përgjegjësi të kufizuar, numri i biznesit: 810285834

 • Specializimi në Modelet e Përgjithshme të Ndërtimit dhe mbikëqyrjen e ndërtesave dhe projekteve të inxhinierisë civile. Gjatë vitit të parë të funksionimit të tij, “MABB GROUP” ishte angazhuar kryesisht në rindërtimin e strukturave të ndryshme të dëmtuara në luftë, përfshirë banesa, infrastrukturë dhe shumë lehtësira të tjera.
 • Si kompani ndërtimi, ne jemi të përfshirë në ndërtimin e lartë, p.sh. ndërtesat e banimit me objektet e infrastrukturës së përshtatshme, ndërtesat afariste dhe industriale, kulturën, strukturat shëndetësore dhe të përkujdesjes sociale, objektet fetare, sportive, etj
 • Në periudhën e fundit 10-vjeçare, Kompania është angazhuar gjerësisht në ndërtimin e banesave, ndërtesave qeveritare, objekteve sportive, ndërtesave të lidhura me shëndetin dhe kujdesin shoqëror dhe projekte të tjera të inxhinierisë civile.

VITI 2014

Kompania ka shtuar aktivitetin duke filluar te aplikoj produktet hidroizoluese me teknologjite e avancuara italiane Volteco duke mbuluar tregun e Kosoves dhe duke u bere  perfaqesues te produkteve te kompanise Volteco ne Kosove.

 • Kompania i ka siguruar Klientit të gjitha aranzhimet dhe propozimet e nevojshme të sitit për metodat që do të zbatohen në punimet që synojnë të zgjedhin opsionin e mundshëm teknologjik dhe duke futur materiale ekologjike dhe ambientale.
 • Kompania ka organizuar gjithashtu një program të sigurimit të sigurisë në mënyrë që të garantojë sigurinë e njerëzve dhe lehtësirave dhe të zbatojë të gjitha masat e nevojshme të sigurisë për mbrojtjen e mjedisit.
 • Stafi drejtues është në moshë relativisht të re.
 • Ekziston një besueshmëri e madhe nga klientët në treg.
 • Deri më tani kjo tregon të gjitha punimet janë përfunduar pa probleme domethënëse.
 • Duke pasur parasysh këtë situatë, ndërmarrja dëshiron të zgjerojë gamën e punimeve.

. • Mundësitë aktuale janë të mëdha sepse ne kemi organizuar një staf të madh profesional

VITI 2019

 • Kompania ka hapur degen e saj ne Gjermani me adrese :

MABB GROUP SHPK. Zweigniederlassung, Nurnberger Str.89, 40599 Dusseldorf Reg.Nr. HRB 86309

Eshte licencuar nga autoritetet vendese ne Gjermani per te punuar si kontraktor gjeneral i punimeve. Kompania tani ka hapur zyret e saj ne kete adrese dhe eshte ne pritje te kontraktimeve te reja dhe fillimin  e punimeve profesionale atje.

 • Me kalimin e viteve, kompania “MABB GROUP” ka zhvilluar një ekip të jashtëzakonshëm të profesionistëve në ndërtim, me të cilin jemi shumë krenarë. Stafi përfshin një ekip projektimi të arkitektëve fitues të çmimeve, inxhinierë dhe stilistë të brendshëm, profesionistë të kompjuterave, llogaritarë të certifikuar publik dhe forcë pune profesionale që është në gjendje të bashkëpunojë me çdo problem ndërtimi dhe biznesi.
 • Ekipi mbikëqyrës përbëhet nga inxhinierë profesionistë dhe arkitektë që kanë punuar me komitete të shumta ndërtimi për të koordinuar interesin e anëtarëve brenda burimeve të disponueshme.
 • Menaxherët me përvojë të projektit përbëjnë ekipin e ndërtimit dhe mbikëqyrësit në vend të mbikëqyrin çdo detaj cilësor.

VITI 2020

 

 

 • image
 • image
 • image
 • image
SELECT LANGUAGE »